Özel Haber

Pegasus’tan Çukurova Uluslararası Havalimanı duyurusu

Pegasus Hava Yolları şirketi, 10 Ağustos’ta açılışının yapılacağı duyurulan Çukurova Uluslararası Havalimanı konusunda uçuşlarına dair duyuru yaptı.

Abone Ol

Haber / Ceren Seyran İnan

10 Ağustos’ta açılacak olan Çukurova Uluslararası Havalimanı hakkında açıklama yaparak uçuş takvimi ve güzergahları hakkında bilgi veren Pegasus Hava Yolları şirketi, Adana Şakirpaşa Havalimanı kalkışlı ve varışlı uçuşlarının 11Ağustos itibariyle yeni açılacak havalimanından yapılacağını duyurdu.

11 Ağustos 12.00 itibariyle iç ve dış hat seferlerini yeni havalimanına taşıyacak olan Pegasus, “11 Ağustos Pazar günü saat 12:00’e kadar olan Adana Şakirpaşa Havalimanı kalkışlı ve varışlı tüm iç ve dış hat seferlerimiz Gaziantep Oğuzeli Havalimanı üzerinden gerçekleştirilecektir. 11 Ağustos 2024 itibarıyla Adana ve Mersin kalkışlı ve varışlı uçak bileti işlemleriniz için uçuş aramalarınızı yaparken Çukurova Uluslararası Havalimanını (COV) seçebilirsiniz” duyurusunu yaptı.

Söz konusu tarihler için bilet almış yolcular için de değişikliklerin uygulanacağını belirten Pegasus, “Söz konusu tarihlerdeki seferlerimize bilet almış tüm misafirlerimize PNR'larında kayıtlı olan telefon numaralarına uçuşlarıyla ilgili gerekli bilgilendirmeler SMS yoluyla iletilmekte olup aynı zamanda online kanallarımızda kesintisiz iade hakkı da sunulmaktadır. Herhangi bir aksaklık yaşamamak adına iletişim ve uçuş bilgilerinizi kontrol etmenizi rica ederiz” diyerek mevcut yolcularını da bilgilendirdi.