Haber / Barış Çoban

Gazeteci Uğur Dündar, Sözcü Televizyonu’nda yayına başlayacak olan efsane programı “Arena”nın tanıtımı için komedyen ve sinema oyuncusu olan Cem Yılmaz’ın kapısına dayandığı bir videoyu paylaştı.

Dündar, Yılmaz’ın kapısına dayandığı videoyu şu notla paylaştı:

“Uğur Dündar, büyük mizah ustası Cem Yılmaz'ın kapısına neden dayandı? Kapı açıldıktan sonra neler yaşandı? Zihinlere takılan tüm soruların cevabı; 25 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.15' den itibaren Sözcü Televizyonu'nda ekrana gelecek olan efsane program ARENA'da...”

Sosyal medyada büyük beğeni toplayan videoda Dündar, Yılmaz’ın evine gidip kapısını tıklatarak ‘Sayın Cem Yılmaz kapıyı açar mısınız?’ diye sordu. Yılmaz’ın ‘Kim o? sorusuna karşılık ise ‘Ben Uğur Dündar, kapıyı açar mısınız efendim?’ dedi. Bu diyalog Dündar’ın efsaneleşmiş repliğini akıllara getirdi ve sosyal medya da gündem oldu. Sosyal medyada büyük etkileşim alan video, Dündar ve Yılmaz’ın takipçilerini kahkahalara boğdu.

Cem Yılmaz, 25 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.15’da Uğur Dündar’ın Arena programına konuk olacak.

"Sayın Bezmenler kapıyı açar mısınız?”

Türkiye'de kaçakçılık ve yolsuzlukla suçlanan Halil Bezmen'le röportaj yapmak isteyen Uğur Dündar, ABD'deki evine giderek kapısını çalmış ve kapının önünde "Sayın Bezmenler kapıyı açar mısınız, Türkiye'den getirdiğiniz paralarla belki bir bardak su ikram edersiniz?" demişti.

Akdeniz’de hava sıcaklığı düşüyor Akdeniz’de hava sıcaklığı düşüyor

Bu sözlerin ardından ailenin yanında çalışan Remzi Çelik evin bahçesine çıkarak Uğur Dündar ve kameramanına saldırmış, Dündar da kendilerine saldıran Çelik'i yumruklayarak olay yerinden uzaklaşmıştı.

Muhabir: Barış Çoban