Haber / Gülsen Kaya

Sanatçı Hülya Avşar, Youtube'da yaptığı "Bir Hülya Avşar Sohbeti" adlı programının son konuğu Meryem Uzerli olmuş, programda özellikle evlilik sorusu gündeme bomba gibi düşmüştü.

İki çocuğu olan Uzerli’nin hiç evlilik yapmadığını açıklaması üzerine Avşar, "Neden evlenmediler seninle?" diye sordu. Ardından sorduğu sorunun farkına varıp "yani seni niye kaçırdılar" diyerek toparlamaya çalışsa da bu soru sonrasında sosyal medya kullanıcıları, Hülya Avşar’ı topa tuttu.

Hülya Avşar, gelen tepkiler sonrasında Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Avşar, "Amanın de amanın şu üç dört gündür TT’ler mi olmuşuz, trend videolara mı girmişiz, ekip olarak çok teşekkür ederiz. Sanırım sohbetin altındaki yorumlarında faydası vardır, özellikle sevimsiz olan yorumlar. Duyarlılığınızı anlamaya çalışıyorum fakat ben ve konuğum sohbetimizden çok keyif aldık hatta Meryem’e sohbeti önceden gönderip onayını alacak kadar özen gösterdik ve aldığımız teşekkürler doğrultusunda yayına girdik" dedi.

Uğur Dündar, Cem Yılmaz’ın kapısına dayandı, o muhteşem replik yeniden gündem oldu Uğur Dündar, Cem Yılmaz’ın kapısına dayandı, o muhteşem replik yeniden gündem oldu

Muhabir: Gülsen Kaya