Özel Haber

Birkaç küçük öneriyle yaşam alanlarınızda sonbaharı doyasıya yaşayabilirsiniz

Sonbaharda serinleyen havaya rağmen içinizi ısıtacak birkaç tasarım aynı zamanda tüm yaşam alanınızın da enerjisini etkiler.

Abone Ol

Haber / Yavuz Arslan Karakoç

Tepe Home da bu fikirden hareketle evlerini yenilemek isteyenler için ilham verici dekorasyon önerileri oluşturdu. Sade çizgilere sahip, çok amaçlı mobilyalarla yaşam alanlarınızı hem şık hem de kullanışlı hale getirebilirsiniz. Sıcak toprak tonlarını canlı renklerle harmanlayarak hem mevsimi yaşayabilir hem de evlerinize harekete katabilirsiniz.

Peluş yastıklar, örgü battaniyeler, dokulu halılar ve kadife kumaşlar gibi çeşitli tekstil ürünleriyle soğuyan havalarda sıcak bir ortam oluşturmanıza yardım edebilirsiniz.

Şık avizeler, masa lambaları ve mumlarla evinizde sonbaharı yaşatacak bir ışıklandırma kurgulayabilirsiniz. Akşam saatlerinde yumuşak ve sıcak ışıklar, mekânınızın atmosferini yumuşatarak huzurlu bir ortam sunacaktır.

Ve elbette yaşam alanlarınızda kendinizi o ortama ait hissetmenize olanak sağlayacak olan kokular. Sonbaharın ruhunu taşıyan kokular ekleyerek, evinizi daha da sıcak hale getirebilirsiniz.