Özel Haber

“0000 Km” 1 Kasım’da vizyonda

Abone Ol

Haber / Ayşe Ay

Beyza Alkoç’un “Sıfır Kilometre” adlı kitabından beyaz perdeye aktarılan “0000 Km” filminin ilk teaseri yayınlandı. Teaserinin yayınlandığı andan bu yana okurları tarafından çok sayıda yorum ve beğeni alan filmin başrolünde Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak rol alıyor.

1 Kasım’da sinema izleyicisi ile buluşacak olan Böcek Film, Mgx Film ve Plaza yapım ortaklığı ile çekilen filmin, senaryosu Fulya Özcan’a yönetmenliği ise Deniz Enyüksek’e ait.

Filmin Konusu

İzmir ve Ege “3391 Kilometre”yi aşmış, Paris’te birlikte bir hayat kurmuştur. Fakat gelen bir telefonla her şey değişir. İzmir ve Ege’nin arasına yeniden mesafeler girecek, her şeye en baştan başlamaları gerekecek. Hayat onları savurup, yollarını tekrar aşklarının başladığı İzmir’de kesiştirecek. İzmir ve Ege’nin yıldızlarla dolu hikayesi devam ederken, artık aralarındaki Sıfır Kilometre ile hayatın acı-tatlı sürprizlerine birlikte göğüs gerebilecekler.  Fakat yeniden, dokunamamanın, istediğinde yanında olamamanın, kısacası bir uzak mesafe aşkının gerçeklerinin hayatlarına dönmesi ise uzun sürmeyecek.