Haber / Aysun Koç Aydoğan

Vodafone, Her Şey Yanımda’da “Yaza Hazırlık” konseptiyle özel bir kampanya hayata geçiyor. Kampanya kapsamında, seçili tişörtlerde “3 Al 2 Öde” ve “2’nci Ürün 1 TL” gibi avantajların yanı sıra keten gömlek, şort, plaj ürünü, güneş gözlüğü gibi ürün gruplarında Defacto, Mavi, Buratti ve Çetinoptik markalarından özel fiyatlı ürünler müşterilerle buluşuyor.

Eğitim-Sen Mersin Şube Başkanı Sümbül: “Okullar, sağlıksız ortamlarda açıldı” Eğitim-Sen Mersin Şube Başkanı Sümbül: “Okullar, sağlıksız ortamlarda açıldı”

İlk alışverişlere özel hediyeler

Vodafone bireysel müşterileri, dijital çekiliş ürünleri hariç ilk alışverişlerinde 500 TL ve üzerine 5 GB, 750 TL ve üzerine 10 GB internet paketi kazanma imkanına sahip oluyor.

Vodafone Her Şey Yanımda’da; cep telefonları, elektronik, dijital servisler ve oyun, süpermarket, kozmetik ve kişisel bakım, anne-bebek, moda, ayakkabı-çanta-aksesuar, ev-yaşam, hobi-ofis-kırtasiye, spor ve outdoor, pet shop, oto aksesuar ve altın-pırlanta olmak üzere farklı kategorilerde 5 milyonu aşkın ürün müşterilerin tercihine sunuluyor.

Muhabir: Aysun Koç Aydoğan