Eğitim

Kıbrıs Barış Harekatı siyasi ve askeri yönü ile masaya yatırılıyor

İSTANBUL (İHA) - İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ, TÜRKİYE EMEKLİ SUBAYLAR DERNEĞİ (TESUD) VE KULELİLER DERNEĞİ ORTAKLIĞINDA “50. YILINDA MUTLU BARIŞ HAREKÂTI” KONULU SEMPOZYUM DÜZENLENİYOR. KIBRIS BARIŞ HAREKÂTI SÜRECİNİN ÖNCESİNDE VE İCRASINDA YAŞANAN SİYASİ, ASKERİ VE SOSYAL GELİŞMELERİN MASAYA YATIRILACAĞI SEMPOZYUMDA KIBRIS SORUNUNUN GELECEĞİ İLE İLGİLİ ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SUNULACAK.

Abone Ol

İstanbul Arel Üniversitesi, Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) ve Kuleliler Derneği ortaklığında “50. Yılında Mutlu Barış Harekâtı” konulu sempozyum düzenleniyor. Kıbrıs Barış Harekâtı sürecinin öncesinde ve icrasında yaşanan siyasi, askeri ve sosyal gelişmelerin masaya yatırılacağı sempozyumda Kıbrıs sorununun geleceği ile ilgili çözüm önerileri sunulacak.

19 Ekim Cumartesi saat 10.00 ile 17.00 arasında İstanbul Arel Üniversitesi Cevizlibağ Yerleşkesi’nde düzenlenecek olan sempozyum, Emekli Orgeneral Ergin Saygun’un açılış konuşması ile başlayacak. TESUD Bakırköy Şubesi, Kuleliler Derneği ve İstanbul Arel Üniversitesi ortaklığında düzenlenen sempozyumda emekli büyükelçiler, emekli komutanlar, gaziler ve akademisyenler, Kıbrıs Barış Harekâtı ile ilgili sunum yapacak.

Üç oturumda gerçekleşecek olan sempozyuma tüm vatandaşlarımız ücretsiz olarak katılım sağlayabilecek. Sempozyuma katılmak isteyenler arelusam@arel.edu.tr adresine e-posta göndererek kayıtlarını yaptırabilirler.