Haber Merkezi

İSTSİDER Gençlik Kolları yönetimi belirledi. Yeni eğitim yılının kısa sürede başlayacak olması nedeni ile İSTSİDER Gençli Kolları Başkan ve yönetim kurulu belirledi. Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat 4. Sınıf öğrencisi Nazlı Gül Uyar Gençlik Kolları Başkanı, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Veterinerlik 3. Sınıf öğrencisi Nurgül Pakize Erden ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sanat Tarihi bölümü 4. Sınıf çift anadal Tarih 3. Sınıf öğrencisi Kübra Aktan Gençlik kolları Başkan yardımcısı oldular. Diğer Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri: Sekreter Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları Mühendisliği 4. Sınıf öğrencisi Furkan Gölgeli ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi Emine Nur Okur, Sosyal Medya Koordinatörler, İstanbul Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği 2. Sınıf öğrencisi Vefa Akkaşoğlu ile İstanbul Gelişim Üniversitesi-Mekatronik Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi Fatma Nur Can, Gençlik Kolları Üyesi ise Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi Gülendam Arıcı oldu.

Herkesin ehliyeti var ama Türkiye'de şoför kıtlığı yaşanıyor Herkesin ehliyeti var ama Türkiye'de şoför kıtlığı yaşanıyor

AVCI; “İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Gençlik Kollarının yeni yönetiminin hayırlı uğurlu olmasını dileyen İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği (İSTSİDER) Başkanı A. Sadık Avcı, “Yönetim kurulu olarak öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Gençlerimizde kendi aralarında yeni dönem için yönetim kurulu üyelerini seçtiler. İnşallah öğrencilerimiz ile birlik beraberlik içerisinde diyalog kurup, her zaman olduğu gibi sıkıntılarında, dertlerinde, iyi günde kötü günde yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu güne kadar hizmet vermiş tüm gençlik kolları yöneticilerine teşekkür ediyorum, onlar bizimle birlikte yürümeye devam ediyorlar. Aramıza yeni katılacak arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, yeni gençlik kolları yönetim kurulumuza da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

UYAR; “HİZMETLERE DOĞRU YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Geçmiş dönemlerde de gençlik kollarının farklı kademelerinde görev yaptığını ve yeni eğitim yılında da öğrenci arkadaşları ile birlikte uyum içerisinde çalışacaklarını belirten İSTSİDER Gençlik Kolları Başkanı Nazlı Gül Uyar, “Öncelikle geçmiş dönem Başkanlığımızı yapan Hasan Demir ve yönetimde olan arkadaşlarımıza emekleri ve yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyorum. İSTSİDER Gençlik Kolları oluşumunu daha geniş kitlelere duyurmayı, yapılan etkinliklerin verimliliğini arttırmayı ve derneğimizi daha iyi yerlere getirmeyi önemsiyor ve hedefliyoruz. Daha güçlü bir gençlik kolları ile daha güzel hizmetlere doğru yürümeye devam edeceğiz. Öğrenci arkadaşımızla ve bu sene derneğimize yeni katılacak öğrencilerimizle birlikte onların sosyalleşebileceği, onlara katkı sağlayabilecek etkinlikler düzenlemeyi amaçlayarak İstanbul’da yaşayan Silifkeli öğrenci arkadaşlarımızla bir araya gelmede büyük rol oynayacağız. Her zaman ve şartta desteklerini bizlerden esirgemeyen başta İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği (İSTSİDER) Başkanımız Sadık Avcı’ya, yönetim kurulu üyelerimize, bağışçılarımıza ve bizlere verdikleri destek için Silifkelilere teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ