Haber / Gülsen Kaya

Uğur Dündar, Cem Yılmaz’ın kapısına dayandı, o muhteşem replik yeniden gündem oldu Uğur Dündar, Cem Yılmaz’ın kapısına dayandı, o muhteşem replik yeniden gündem oldu

Türkiye’de dijital güvenlik markası ESET’in Türkiye’deki tek temsilcisi Stratus Bilişim, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’tan sonra Azerbaycan ofisi de faaliyete başladı. Geçtiğimiz hafta düzenlenen Azerbaycan Siber Güvenlik Forumu’nun Altın sponsorluğunu üstlenen ESET, Türkiye’de elde ettiği deneyimi Azerbaycan’da da uygulayacak.

ESET Azerbaycan Ülke Müdürü Mustafa İpek, hem kamu hem özel sektör hem de bireysel kullanıcıların ihtiyaçlarını, beklentilerini doğru tespit ederek en iyi hizmeti sunma çabası içinde olduklarını söyledi. Özellikle kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının yaptığı etkinliklere siber farkındalığın da artması için katılımcı olma gayretinde olduklarını kaydeden İpek, “Yapay zeka merkezli yenilikçi teknolojilerimiz, düşük sistem kaynağı ile etkili koruma ve kolay kullanım avantajlarımız ilgi çekiyor” dedi.

Muhabir: Gülsen Kaya