Sakarya

Erenler’de çocuk etkinlikleri sürüyor

ERENLER BELEDİYESİ ÇOCUKLARA YÖNELİK ÇALIŞMA VE ETKİNLİKLERE DEVAM EDİYOR. HER YAŞTAN VATANDAŞA YÖNELİK ETKİNLİKLERİN GERÇEKLEŞTİĞİ ERENLER’DE ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMLARI KÜPÇÜLER ORTAOKULU BAHÇESİNDE DEVAM ETTİ. ÇOCUKLAR ŞİŞME OYUN GRUPLARI VE ANİMATÖRLERİN BULUNDUĞU PROGRAMDA GÖNÜLLERİNDE ZAMAN GEÇİRDİ.

Abone Ol

Erenler Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan ve çocukların vazgeçilmezi olan ‘Mahallemde Şenlik Var’ programı Küpçüler Ortaokulu bahçesinde gerçekleşen etkinlik ile devam etti.

Erenler Belediyesi çocuklara yönelik çalışma ve etkinliklere devam ediyor. Her yaştan vatandaşa yönelik etkinliklerin gerçekleştiği Erenler’de çocuk şenliği programları Küpçüler Ortaokulu bahçesinde devam etti. Çocuklar şişme oyun grupları ve animatörlerin bulunduğu programda gönüllerinde zaman geçirdi. ‘Mahallemde Şenlik Var’ programları kapsamında Küpçüler Ortaokulu bahçesinde düzenlenen çocuk şenliğinde çocuklar ile buluşan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Kıymetli evlatlarımız, çocuklarımız için etkinliklerimize devam ediyoruz. En kıymetlilerimiz için çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.