Haber / Ayşe Ay

Yeni evlenecek çiftlerin; düğün hazırlığı, düğün salonu, eşya, gelinlik, damatlık gibi zorlu süreçlerinden sonra kısa bir tatil ve balayı yapmaları kaçınılmaz oluyor. Ege’den Akdeniz’e Anadolu’dan Karadeniz’e kadar ülkemizin dört bir yanından balayı için gidilebilecek lokasyonlar yeni evlenecek çiftler için…

Denize kıyısı olan şehirleriyle, muhteşem koylarıyla ve lüks otelleriyle Ege Bölgesi’nin popüler tatil cenneti Muğla’nın Marmaris ilçesi balayı için eşsiz bir lokasyon.

Datça da, sakin ve huzurlu bir balayı tatili arayan çiftler için oldukça ideal bir konum olarak karşımıza çıkıyor.

Enuygun’un sıraladığı balayı lokasyonlarında sıra Fethiye’de. Macera dolu balayı tatili arayanlar için ideal tercih olan Fethiye, masmavi denizi ve altın sarısı kumsallarıyla göz kamaştırıyor.

The Guardian’dan ‘Türkiye Hakkında En İyi 5 Kitap’ seçkisi The Guardian’dan ‘Türkiye Hakkında En İyi 5 Kitap’ seçkisi

Büyüleyici atmosferiyle Muğla’nın saklı incileri arasında yerini alan Göcek’te el değmemiş tarihi kalıntıların arasında keşfe çıkabilirsiniz.

Kaş, dinlendirici ve keşif dolu bir balayı tatili imkanı sunuyor. Türkiye’nin en güzel plajlarından Kaputaj Plajı’nın da yer aldığı Kaş, dalış meraklıları için de ideal.

Kalkan, romantizmi ve huzuru bir arada yaşamak isteyen çiftler için ideal bir bölge. Kalkan’da tekne turlarına katılarak gizli koyları ve mağaraları keşfedeceğiniz bir deniz yolculuğuna çıkabilirsiniz.

Muhabir: Ayşe Ay