Özel Haber

ÇBK Mersin evinde mağlup oldu

Lige iyi bir başlangıç yapan ve rakiplerini çift haneli skorlarla geçen ÇBK Mersin, Beşiktaş’a evinde 72-73 kaybetti. Maç sonu açıklamalarda bulunan ÇBK Mersin Antrenörü Victor Lapena, “Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Taraftarlarımıza kendimizi affettireceğiz” dedi.

Abone Ol

Haber / Barış Çoban

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin, evinde Beşiktaş’a 72-73 kaybetti. Karşılaşma Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynandı. Başa baş geçen karşılaşmada, şans Beşiktaş’tan yana oldu.

“Kendimizi affettireceğiz”

Maç sonu açıklamalarda bulunan ÇBK Mersin Antrenörü Victor Lapena, “Çok ciddi bir maç oynadık. Bugün bazı şanssızlıklar yaşadık, şans yanımızda değildi basit atışlar kaçırdık. Natasha Howard'ın ilk maçıydı. Önemli bir oyuncu ama maçın bazı bölümlerinde adaptasyon sorunu yaşadığı için sıkıntılar yaşadı ama gelecekte daha çok katkı sağlayacağını düşünüyoruz.

Oyunun önemli noktasında 5-6 sayı gerideyken iyi reaksiyon gösterdik. Belli bölümlerde skoru dengelesek de maçı 1 sayı ile kaybettik. Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Taraftarlarımıza kendimizi affettireceğiz. Çarşamba günü Zabiny Brno ile oynayacağımız EuroLeague maçını taraftarlarımızı desteği ile kazanmak istiyoruz” dedi.