Olimpiyatlar sona erdi ve Türkiye tarihinin en kötü sonucunu aldı. Çin ve ABD birincilik için mücadele ederken şampiyonada bir altın madalyamız bile yok. 3 gümüş ve 5 bronz madalya ile Saint Lucia, Dominik Cumhuriyeti, Guatemala ve Pakistan’ın ardından Dünyada 64. sırada tamamladı.

Whatsapp Image 2024 08 11 At 13.05.13Konuşurken mangalda kül bırakmayıp 82 milyon nüfusumuz var şöyle iyiyiz böyle iyiyiz derken dünyada sporun hiç bir dalında önemli bir derecemiz başarımız yok. Futbol ve basketbol vs. gibi bildiğiniz lig takımları ve milli takımlar bir iki  tur  sonrası eleniyorlar, liglerimiz kavga gürültü gidiyor. En ufak bir olayda sporcularımızı yerden yere vurarak moral bozuyoruz. Yok eli niye cebinde yok saçını düzeltti yok cinsel tercihi, her şeye de bir yorumumuz oluyor.

Sonuçta bu Olimpiyatların başarısızlığının hesabını birileri vermeli. Spor Bakanlığı, komite başkanlığı, federasyon başkanları başarısızlığın hesabını vermelidir.

Dünyaya rezil olduk  o pijama gibi tören kıyafetlerini kim yaptırdı kimin torpili ile başarısız sporcular götürüldü hesap sorulmalı. Okullarda ve belediyelerde sporcu çocuklar yetiştirilmeli masrafları karşılanmalı geleceğin sporcuları yetiştirilmelidir.