Haber/ Gülsen Kaya

Vizyondaki filmlerin yanı sıra Gelin Takımı, Gülümse 2 (Smile 2), Cesur Panda Görevimiz Afrika (Panda Bear in Africa), Monte Cristo Kontu, Dabba, The Apprentice: Trump'ın Hikayesi, Kayıp Kamyon, Son Ana Kadar (We Live in Time) ve Hiçbir Şey Yerinde filmlerinin içerisinde bulunduğu 18 Ekim Cuma haftasının vizyon programı Paribu Cineverse’ün mobil uygulaması ve internet sitesi üzerinden takip edilebiliyor.

Bu haftanın öne çıkanları

Mehmet Günsür, Seda Bakan ve Nilperi Şahinkaya’nın oyuncu kadrosuyla vizyona giren komedi filmi Gelin Takımı, bekarlığa veda partisi yapmak için toplanan bir grup arkadaşın hikayesini konu ediniyor.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Parker Finn’in üstlendiği Gülümse 2 (Smile 2), dünya turuna çıkmak üzereyken açıklanamayan olaylar yaşayan pop fenomeni Skye Riley’in hikayesini konu ediyor.

Cesur Panda Görevimiz Afrika (Panda Bear in Africa), macera dolu bir yolculuğa çıkan bir pandanın hikayesini konu ediniyor.

“Üç Silahşörler" romanını da sinemaya uyarlayan Alexandre De La Patellière ve Matthieu Delaporte imzasıyla beyazperdeye taşınan Monte Cristo Kontu, genç denizci Edmond Dantès'in hayat hikayesini konu ediniyor.

Dabba, define bulmak isterken kendisini korkunç bir kabusun içinde bulan bir adamın hikayesini konu ediyor.

Elden kira verene de yüksek cezalar kapıda! Elden kira verene de yüksek cezalar kapıda!

Ali Abbasi yönetmenliğinde seyirciyle buluşacak olan The Apprentice: Trump'ın Hikayesi, Donald Trump'ın emlak işine nasıl başladığının hikayesini anlatıyor.

Editör: Gülsen Kaya