Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nce 2024-2025 Eğitim Öğretim döneminde Üsküdar’da ikamet eden ve kriterlere uyan ilköğretim ve lise öğrencilerine 4 bin 500 lira nakdi yardım yapılacak.

Üsküdar Belediyesi tarafından öğrencilere kırtasiye ve okul giysisi desteği sürüyor. Bu çerçevede, lise öğrencileri de kapsama alınarak kriterlere uyan ilköğretim ve lise öğrencilerine 4 bin 500 lira nakdi yardım yapılacak.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nce 2024 - 2025 Eğitim Öğretim döneminde Üsküdar’da ikamet edip devlet okulunda öğrenim gören ihtiyaç sahibi ailelerin ilköğretim ve lise çağındaki çocuklara okul döneminde kırtasiye ve okul giysisi desteğinde bulunulacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Seçim tartışmalarını havanda su dövmek olarak görüyoruz" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Seçim tartışmalarını havanda su dövmek olarak görüyoruz"

Başvurular, 27 Eylül ile 13 Ekim tarihleri arasında belediye resmi internet sitesi “uskudar.bel.tr” adresi üzerinden online olarak alınacak.

Başvuru sırasında “E-devlet üzerinden Nüfus Kayıt Örneği”, “IBAN Bilgisini Gösteren Belge”, “Öğrenci Belgesi” teslim edilecek.

Yapılacak incelemelerin ardından kriterlere uygun hanelerde öğrencilerin ebeveynlerinin hesaplarına bir defaya mahsus 4 bin 500 lira kırtasiye ve okul giysisi desteği yatırılacak.

Kaynak: iha