Tunceli

Tunceli’de Kore Gazisinin ailesine vefa ziyareti

TUNCELİ AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ İL MERKEZİNE BAĞLI BATMAN KÖYÜ’NDE 2012 YILINDA VEFAT EDEN KORE GAZİSİ VELİ GÜNDÜZ’ÜN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ. GAZİNİN KABRİSTANINA DA GİDEREK DUA EDEN EKİPLER AİLEYE, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ İLE TUNCELİ VALİSİ BÜLENT TEKBIYIKOĞLU’NUN SELAMLARINI İLETTİ.

Abone Ol

Tunceli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 12 yıl önce vefat eden Kore Gazisinin ailesini ziyaret etti.

Tunceli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri il merkezine bağlı Batman Köyü’nde 2012 yılında vefat eden Kore Gazisi Veli Gündüz’ün ailesini ziyaret etti. Gazinin kabristanına da giderek dua eden ekipler aileye, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun selamlarını iletti.

Tunceli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfettin Özdemir, "Gazilerimiz, devletimizin bağımsızlığı ve istikbali için verdiğimiz mücadelede çok önemli bir yere sahiptir. Onların fedakarlıkları sayesinde ülkemizin bütünlüğü korunmuş ve gelecek nesillere güçlü bir miras bırakılmıştır” dedi.

Gazilerin hatıralarını yaşatmanın sadece bir görev değil aynı zamanda vefa borcu olduğunu belirten Özdemir, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.