Haber / Gülsen Kaya

Mersin İl Sağlık Müdürü Ceviz, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne atandı Mersin İl Sağlık Müdürü Ceviz, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne atandı

Mevsim normalleri üzerinde sıcaklıklarla geçirdiğimiz yaz mevsiminden sonra sırada serin havanın etkisi altına girdiğimiz sonbahar mevsimi geldi. Sonbahar / Kış 2024-25 sezonunda şehirli ve dinamik bir koleksiyon oluşturan Divarese de serin havalarda yenilikçi silüetleri ve kaliteli malzemeli ürünleriyle öne çıkıyor. Divarese’de bu sezon Mary Jane ayakkabılar, klasik loaferler, stiletto ve topuklu botlar, postallar ve sneaker modelleri ile her tarzdan kadının severek kullanacağı birbirinden farklı modeller beğeniye sunuluyor.

Leopar desenli ve rugan detaylı ayakkabılar, deri ve süetlerin mükemmel uyumuyla birleşirken, sezonun trend renkleri arasında iddialı bordolar, bronz ve bakır tonları öne çıkıyor.

Erkek koleksiyonu ile de göz dolduran Divarese, eskitme detaylarıyla deri ve süet ayakkabıları, çizme ve botları, loafer ve sneaker modelleri ile ayakkabıda, şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla çanta, cüzdan ve kemer koleksiyonu ile de aksesuarda öne çıkıyor.

Editör: Gülsen Kaya