Haber / Evrim Mutlu

The Guardian’dan ‘Türkiye Hakkında En İyi 5 Kitap’ seçkisi The Guardian’dan ‘Türkiye Hakkında En İyi 5 Kitap’ seçkisi

Şu anda Afetevler Mahallesinde, bir arkadaşının evinde kaldığını belirten Şener, “Ya arkadaşımın evinde kalıyorum ya da sokaklarda yatıyorum. Kardeşlerim evi elimden aldılar. Beni delilerin, serserilerin yerine koyup, imza attırıp paramı vermediler. Şimdi denetimlere gidiyorum karakollara. Emniyete her şeyi bildirmişim, elimde veraset ilamlarım var, haklarımı bana vermiyorlar. Beni böyle mağdur ettiler” dedi.

“Üç kardeşiz, ikisi bana karşı birlik oldular”

Kardeşlerinin birlik olup, kendisini mağdur ettiklerini öne süren Mehmet Ali Şener, “Üç kardeşiz, ikisi bir oldular, beni böyle bir duruma düşürdüler. 2009’da da yaptılar aynısını” şeklinde konuştu.

“Bana yardımcı olan kimse yok”

Kendisine kimsenin yardımcı olmadığını söyleyen Şener, “Kimse yardım etmiyor, bana bunları yaşatanlar; kardeşlerim. Şimdi Afetevler’de, Behzat isminde bir arkadaşın evinde kalıyorum. 8 aydan beri mağdurum” dedi.

“Tapuya imza attırıp, paramı vermediler”

Kardeşleriyle birlikte tapu için imzaya gittiklerini iddia eden Şener, şu sözleri söyledi:

“Elimdeki veraset ilamıyla birlikte kardeşlerimle tapuya gittik. Bana imza attırıp, ‘Sana paranı vereceğiz, İban numarana göre yatıracağız’ deyip paramı da vermediler. Bir de yetmemiş gibi, evin anahtarını da verdim. Bir baktım eşyalarımı da atmışlar. Kalan param da evin içindeydi. Ailem öldü, nasıl öldüklerini bile bilemedim. Anne, babamın ölüsünü bile göstermediler bana. Kardeşlerim bana bunları yapanlar. ‘Bu deli’ diye imza atıyorlar. Denetime gidiyorum işte şu anda. Beni böyle bir durumun içine soktular.”

Muhabir: Evrim Mutlu