Genel

Paris’te mayın ve bombalar nedeniyle uzuvlarını kaybedenlere destek gösterisi

FRANSA’NIN BAŞKENTİ PARİS’TE ULUSLARARASI SİVİL TOPLUM KURULUŞU HANDİCAP INTERNATİONAL TARAFINDAN MAYIN VE BOMBALAR NEDENİYLE UZUVLARINI KAYBEDENLERE DESTEK GÖSTERİSİ DÜZENLENDİ.

Abone Ol

Fransa’nın başkenti Paris’te uluslararası sivil toplum kuruluşu Handicap International tarafından mayın ve bombalar nedeniyle uzuvlarını kaybedenlere destek gösterisi düzenlendi. Gösteride, İsrail’in saldırıları nedeniyle geçen sene uzuvlarını kaybederek sakat kalan sivillerin sayısının yüzde 130 arttığı belirtildi.

Uluslararası sivil toplum kuruluşu Handicap International, Fransa’nın başkenti Paris’te mayın ve bombalar nedeniyle uzuvlarını kaybedenlere destek gösterisi düzenledi. Handicap International, İsrail’in saldırıları nedeniyle geçen sene uzuvlarını kaybederek sakat kalan sivillerin sayısının yüzde 130 arttığını belirtti. Republique Meydanı’nda 30’uncusu düzenlenen gösteride katılımcılar, her bir ayakkabının mayın ve bombalar nedeniyle ölen ya da yaralanan sivilleri temsil ettiği ayakkabılardan oluşan bir piramit yaptı. Mayın ve bombalar nedeniyle sakat kalan çocukların ve yetişkinlerin heykelleri ile saldırılar sonucu yıkılan binaların enkaz parçalarının sergilendiği eylemde, yerinden edilen aileleri temsilen çadırlar kuruldu.