Haber / Alper Yetgün

Mersin İl Sağlık Müdürü Ceviz, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne atandı Mersin İl Sağlık Müdürü Ceviz, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne atandı

Bu yıl 26 Temmuz 11 Ağustos tarihleri arasında Paris’te düzenlenen Paris Yaz Olimpiyatları sonrasında ülkemizde spora olan ilgi arttı. Armut.com’un verilerine göre, Temmuz - Ağustos aylarında gerçekleşen olimpiyatlar sırasında Türk sporcuların yarıştığı branşlara olan ilgi artış gösterdi. Yoğun olarak okçuluk derslerine ilgi artarken geçen yılın aynı dönemine kıyasla bu yılın Ağustos ayında okçuluk derslerine olan talepte yüzde 244 artış yaşandı. Filenin Sultanları sahada büyük başarılar elde ederken özellikle kız çocukları voleybol derslerine ilgilerini artırdı.

Taha Akgül’ün ve Buse Tosun Çavuşoğlu’nun bronz madalya kazanmasıyla ata sporu olarak bilinen güreşin özel dersine talepler Temmuz ayı verilerine göre geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 163 artış gösterdi. 3-5 yaş arası çocukların beden gelişimi için tercih edilen jimnastik, vücuduna esneklik kazandırmak isteyen yetişkinlerin de favorisi haline geldi.

Editör: Alper Yetgün