Kasten öldürme olayı firari şüphelisi 14 yıl sonra Aydın’da yakalandı Kasten öldürme olayı firari şüphelisi 14 yıl sonra Aydın’da yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan bir çocuk parkında, yere sabitlenmiş ahşap bankın kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zeminden sökülerek zeytin ağacının dallarının arasına konması şaşkınlık oluşturdu. Bank ağacın üstünden alınarak, Kuşadası Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından tekrar yerine monte edildi.

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Davutlar Mahallesi’nde bulunan Satı Kadın Parkı’nda sabah saatlerinde bakım ve onarım çalışması başlattı. Bu sırada ekipler, parktaki ahşap banklardan birinin yerinde olmadığını fark etti. Parkın çevresini arayan ekipler, bankı bir zeytin ağacının dalları arasında buldu. Bank, yaklaşık 15 dakikalık çalışmanın sonucunda ağaçtan indirilerek tekrar yerine monte edildi. Herkesi şaşkına çeviren olay, kentin farklı noktalarında her gün zarar verilmiş oyun gruplarını ve kent mobilyalarını tamir eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine ‘bu kadarı da olmaz” dedirtti. Kuşadası Belediyesi yetkilileri, vandalların neden olduğu düşünülen olayın sorumlularının bulunması ve gerekli cezayı alması için konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti.

Kaynak: iha