Özel Haber

Online alışverişler daha hızlı ve pratik hale geliyor

Online alışveriş alışkanlığı her geçen gün artarken, markalar da buna paralel olarak web sitelerinde daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için güncellemelere gidiyor.

Abone Ol

Haber / Ayşe Ay

Son olarak online alışverişlerinde müşterilerine yenilenen altyapısı ile hizmet vermeye başlayan Paşabahçe Mağazaları, modern bir tasarım ve kullanıcı dostu bir arayüz ile alışverişi daha hızlı ve keyifli hale getirdi. Tüketiciler yenilenen site ile aradıkları ürünlere daha kısa sürede ulaşırken detaylı arama ve filtreleme özellikleri, alışveriş deneyimini daha da pürüzsüzleşti.

Geniş ürün yelpazesi sayesinde, ürün grubu, renk, ölçü, koleksiyon ve tasarımcı bazında detaylı filtreleme seçenekleri ile aradıkları ürünlere kolayca ulaşabilen kullanıcılar, yenilenen arayüz sayesinde online alışveriş sitesinde hediye listeleri oluşturup bu listeleri başkalarıyla paylaşmak kolaylığını yaşıyor. pasabahcemagazalari.com profesyonellere özel sayfaları ile restoran, kafe, bar, pastane ve çiçekçi gibi farklı alanlardaki işletmelerin toplu alım ve kurumsal hediyelik ihtiyaçları için de yine hızlı ve pratik çözümler sunuyor.