Özel Haber

MSK 2’de 2 yaptı!

Yoluna doludizgin devam eden Carettalar, Merkezefendi Belediyesi'nin ardından, Aliağa Petkim Spor'u da yenerek ligde 2’de 2 yaptı. Maç sonu açıklamalarda bulunan MSK Başantrönörü Can Sevim, “Yine savunmayla gelen bir galibiyet oldu, gerçekten çok mutluyuz. Ofansif bir yerde mutlaka yenecektir, hücum ritmimizi daha yukarı çıkaracağız” dedi.

Abone Ol

Haber / Barış Çoban

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde kentimizi temsil eden Mersin Spor Kulübü (MSK), Merkezefendi Belediyesi'nin ardından Aliağa Petkim Spor'u da yenerek ligdeki ikinci galibiyetini aldı. Maç sonu açıklamalarda bulunan MSK Başantrenörü Can Sevim, taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yoluna doludizgin devam eden MSK, deplasmanda aldığı galibiyet sevincini kendi sahasında da sürdürdü. Şampiyonluğu ve Avrupa’da kentimizi temsil etmeyi hedefleyen Carettalar, sahasında karşılaştığı Aliağa Petkimspor'u da 67-57 yenerek, ligde 2’de 2 yapmış oldu.

“Savunma bel kemiğimiz olmalı”

Maç sonu açıklamalarda bulunan MSK Başantrönörü Can Sevim, “Aslında bu bir alan savunması değil de birbirimize çok iyi yardım ettik, aslında takım savunması yaptık. Bizim bireysel oyuncuları ön plana çıkartan Petkim vardı karşımızda, biz takım olarak onları durdurmaya karar verdik. Gerçekten de bugün çok iyi bir iş yaptık; Petkim gibi skor potansiyeli çok yüksek bir takımı 57 sayıda tuttuk, bu gerçekten çok önemliydi bizim adımıza. Yine savunmayla gelen bir galibiyet oldu, gerçekten çok mutluyuz. Ofansif bir yerde mutlaka yenecektir, hücum ritmimizi daha yukarı çıkaracağız. Pako daha fazla etkili olmaya başlayacak, mutlaka gün geçtikçe orada sayı bulacağız ama savunma bel kemiği olması lazım bizim yaptığımız işin. Bu yüzden çok mutluyum şu anda” dedi.

Sevim’den taraftarlara teşekkür

MSK taraftarlarına teşekkür eden Sevim, “Tabii ki bu tarz inişler çıkışlar olabiliyor ama burada bugün çok güzel bir seyircimiz vardı. Servet Tazegül’de Süper Lig’de 10 yıl sonra ilk maçımız, gerçekten muhteşem bir atmosfer vardı. Bana göre onlar inanılmaz destek verdiler. Ne zaman takım düşse, onlar yukarı kaldırmayı başardılar. Biz bu şekilde mücadele ettikçe eminim onlar da bizi takip edecektir. Biz de buna devam edeceğiz” şeklinde konuştu.