Eğitim

Minik itfaiyeciler iş başında

DÜZCE’DE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ İLE ÖZEL EĞİTİM ALAN ÇOCUKLAR İTFAİYE HAFTASI NEDENİYLE DÜZCE BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ. İTFAİYE KIYAFETLERİNİ GİYEREK BARET TAKAN MİNİKLER UNUTULMAZ BİR DENEYİM YAŞADI.

Abone Ol

Düzce’de anaokulu öğrencileri ile özel eğitim alan çocuklar İtfaiye Haftası nedeniyle Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İtfaiye kıyafetlerini giyerek baret takan minikler unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiye Haftası’nda minik misafirlerini ağırladı. İsabet Okulları Leman Seven Anaokulu’ndan 16 minik çocuk ile Bir Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin özel öğrencileri, Düzce İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Kendileri için hazırlanan itfaiyeci kıyafetlerini giyerek baret takan miniklere, itfaiye araçları ve ekipmanları hakkında bilgiler verildi. Ardından da itfaiye hortumu ile yangın söndürme tatbikatı yapan çocuklar, unutulmaz bir denetim yaşadı.

Ziyaret sonunda İtfaiye Müdürü Beytullah Yılmaz tarafından minik öğrenciler ile özel çocuklara ‘Minik İtfaiyeci Başarı Belgesi’ takdim edildi.