Haber / Begüm Acımış

Yeni sezona yine bomba gibi giren Mastercehf’te yarışmacılar yine bu yıl en iyi olmak için hünerlerini sergiliyor. El becerileri ve lezzetleri kadar hayat hikayeleriyle de öne çıkan yarışmacılar, bu yıl hem jüriye hem de yarışmayı izleyenlere duygu dolu anlar yaşatıyor.

Masterchef’in dün akşam yayınlanan bölümünde Mersin Mut’lu Sena Düriye Halili de hem yarışma esnasında yaşadığı talihsizlikler hem de hayat hikayesiyle gündeme geldi.

Balkan gelini olan Halili, yarışmanın ilk saniyelerinde tadım kaşığını ikinci kez yemeğe karıştırmasıyla jüriden uyarı alırken önceden hazırlamış olduğu sosu unutmasıyla eksik sunum yapmak zorunda kaldı. Yemeğini hazırlarken hayat hikayesinden bahseden Halili, jüriye duygu dolu anlar yaşattı. Hayatı boyunca zorluklarla mücadele ettiğini anlatan Halili, annesinin ölümü ile ilgili yaşadığı travmayı da izleyenlerle paylaştı. Gece annesiyle beraber uyuduğunu ve sabah kalktığında öldüğünü fark eden Halili, “9 yaşında bir çocuksunuz annenizin öldüğünü biliyorsunuz ama öldü diyemiyorsunuz. Bir şey oldu kurtaralım diyorsunuz. Yani bu benim için çok travmatik bir süreçti” dedi.

Mersin İl Sağlık Müdürü Ceviz, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne atandı Mersin İl Sağlık Müdürü Ceviz, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne atandı

Jüriye narenciye soslu somon zırlayan Halili, değerlendirmenin ardından ön elemeyi geçemeyerek yarışmaya veda etti.