Barış Çoban

Edirne'de 17 ile 23 Temmuz tarihleri arasında 23 ülkeden bin 100 sporcunun katılımıyla düzenlenen Milli İrade 15 Temmuz 7’nci Açık Balkan Wushu Kungfu Şampiyonası Avrasya Kupası'nda ülkemizi ve Mersin’i temsil eden Mersinli sporcular; 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplam 6 madalya kazanarak büyük başarıya imza attı.

Mersinli sporculardan büyük başarı

Altın Portakal’ın Ulusal Yarışma filmleri açıklandı Altın Portakal’ın Ulusal Yarışma filmleri açıklandı

Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Sanda, Light Sanda kategorilerinde mücadele eden Mersinli sporcular; Yıldız Kadınlarda 42 kilogram Sandada Beren Akış ve A Minik kızlar artı 48 kilogram Light Sandada Nehir Lina Toprak Balkan Şampiyonu olurken A Minik Erkek 36 kilogram Light Sandada ise Berke Akış Balkan ikincisi oldu. Yıldız Erkek 42 kilogram Light Sandada Durmuş Yağız Bilir, Genç erkekler 52 kilogram Light Sandada Ezel Dağdelen ve Büyük Erkekler 56 kilogram Light Sandada Hüseyin Özgür Özmen Balkan üçüncüsü oldu.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Mersinli sporcularımızı ve onların başarılarında büyük pay sahibi olan Antrenörleri Ramazan Erden ve Makbule Yorulmuş'u tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Muhabir: Barış Çoban