Haber / Barış Çoban

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Fransa’nın başkenti olan Paris’te düzenlenen Paris 2024 Olimpiyatları’nda Türkiye’yi havalı tabanca yarışlarında temsil eden ve Karma 10 Metre Havalı Tabanca yarışında Türkiye adını bir ilki başararak gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç’i makamında ağırladı. Dikeç ile yıllar önce dünya şampiyonu olması nedeniyle memleketi Göksu’nda bir araya geldiklerini hatırlatan Vali Pehlivan, bugün ise uzun süre görev yaptığı Mersin’de bir araya geldiklerini söyledi.

G W B F Qe5 W4 A A J M ZmVali Pehlivan’dan, Dikeç’e tebrik

Dikeç’i başarılardan dolayı tebrik eden Vali Pehlivan, “Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunlarında, Karma 10 Metre Havalı Tabanca dalında gümüş madalya kazanmak suretiyle ülkemizi, milletimizi gururlandıran başarısı ve tüm dünyada ses getiren atış stili ile ülkemizin tanıtımına yapmış olduğu katkılardan dolayı şampiyonumuzu tebrik ediyorum. Daha nice yarışmalarda başarılarının artarak devamını diliyorum” dedi.

Eğitim-Sen Mersin Şube Başkanı Sümbül: “Okullar, sağlıksız ortamlarda açıldı” Eğitim-Sen Mersin Şube Başkanı Sümbül: “Okullar, sağlıksız ortamlarda açıldı”

G W B F Qex X Y A A Mar J

Muhabir: Barış Çoban