Özel Haber

Mersin Suruçlular Derneğinden dayanışma gecesi

Mersin Suruçlular Kültür ve Dayanışma Derneği, mezun ola Liseli Suruçlu öğrencilerle dayanışmak amacıyla bir çiğ köfte partisi düzenledi.

Abone Ol

HABER / Alper Yetgün

Dernek binasında akşam saatlerinde düzenlenen etkinliğe Mersin Suruçlular Derneği üye ve yöneticileri ile çok sayıda kişi katıldı. Gecede Urfalıların en sevdiği yemek olan Çiğ köfte yapılırken, verilen Çiğ köfte ikramının ardından dernek üyeleri davul zurna ve müzik eşliğinde Urfa oyunlarını oynadılar.
Mersin Suruçlular Derneği Başkanı Enver Şimşek, mezun olan Suruçlu öğrenciler için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirerek, emeği geçen başta yönetim kurulu üyeleri olmak üzere herkese teşekkür ettiklerini aktardı. Konuyla ilgili Mersin Haber Merkezi’ne konuşan Mersin Suruçlular Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Ergen, kendi üyeleriyle dayanışmak amacıyla bur etkinliği düzenlediklerini belirterek, geleneksel bir şekilde bu etkinliği yaptıklarını söyledi. Sosyal ve kültürel faaliyetlere çok önem verdiklerini vurgulayan Ergen, bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Bu gecedeki etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Ergen, birlik ve beraberliğe çok önem verdiklerinin altını çizdi.