Haber Merkezi

DEVA Partili Ekmen, Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’ya seslendi: Alata Enstitüsü ile ilgili iddialara yanıt verin DEVA Partili Ekmen, Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’ya seslendi: Alata Enstitüsü ile ilgili iddialara yanıt verin

Sektör profesyonellerini bir arayan getirmeyi hedefleyen Diş Hekimliğinde Mezoterapi Kongresi’nde diş hekimliği alanında mezoterapi uygulamalarının son yenilikleri, tedavi yöntemleri ve klinik sonuçlar üzerine odaklanılacak. Ayrıca Türkiye'de ilk kez diş hekimleri bir günlük kongre boyunca diş hekimliğinde kozmetik mezoterapi uygulamalarını konuşacak.

1723704679 Afi 3KATILIMCILARA HEM TEORİK HEM DE PRATİK BİLGİLER KAZANDIRILACAK

Kongre sektör profesyonellerine bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları için benzersiz bir platform sunuyor. Kongrede, sektör profesyonelleri tarafından yapılan uygulamalı seminerler, yeni araştırma bulguları ve vaka çalışmaları sunacak.

Kongre, bu alanda faaliyet gösteren diş hekimlerine ve ülke tıbbına önemli bilimsel kazanımlar sağlamayı hedefliyor. Kongre, diş hekimliğinde mezoterapi alanında yapılan son araştırmalar ve yenilikçi uygulamaları tanıtmanın yanı sıra, katılımcılara sektördeki en iyi uygulamaları öğrenme fırsatı sunacak. Kongredeki çeşitli etkinlikler ile katılımcılara hem teorik bilgi hem de pratik beceriler kazandırılması hedefleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ