Haber / Barış Çoban

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve EuroLeague Women’de mücadele edecek olan temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin, kombine bilet satışlarına başladığını duyurdu. Biletler, EuroLeague Women ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde geçerli olacak.

Kombine bilet fiyatları şöyle: Saha içi; CS1 tükendi, CS2 30 bin TL, CS3 17 bin 500 TL. Saha içi pota arkası; CS4-CS5-CS6-CS8 8 bin 750 TL, CS7-CS9 tükendi. Tribün: P1 VİP-S1 VİP 5 bin TL, H1-G1-F1-P1 bin 750 TL, O1-U1-J1-E1 bin TL, D1-C1-B1,A1,K1,L1,M1,N1 800 TL.

Şampiyon MSK! Şampiyon MSK!

Biletler Mobilet’ten alınabilecek

Aynı zamanda ÇBK Mersin, biletlerin artık Mobilet üzerinden de alınabileceğini açıkladı. Yapılan açıklamada, “Aramıza hoş geldin Mobilet! Akdeniz'in incisi, ÇBK Mersin taraftarlarımıza daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla Mobilet ile anlaşma sağlamıştır. Bu iş birliği sayesinde, maç biletlerinizi artık Mobilet platformu üzerinden kolayca satın alabileceksiniz.

Yeni dönem bilet satış sistemimiz, siz değerli taraftarlarımıza daha hızlı ve pratik bir deneyim sunacak. ÇBK Mersin olarak, sizlere en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Gelişmeleri takip etmek ve biletlerinizi almak için Mobilet’i ziyaret edin” denildi.

Muhabir: Barış Çoban