Haber / Ayşe Ay

Yaşam alanlarındaki sıradanlığa meydan okuyarak yenilikçi ve estetik çözümler sunan Kelebek Mobilya, Angelic Genç Odası Koleksiyonu ile göz kamaştırıyor.

Covid'in XEC varyantında yeni bulgular Covid'in XEC varyantında yeni bulgular

Birçok farklı parçalarıyla yaşam alanlarına göre kişiselleştirilebilen Angelic Genç Odası Takımı, zarif ve sade renk tonu kombinasyonlarıyla modern bir atmosfer yaratıyor. Modüler yapısıyla odanın boyutuna ve kullanım amacına göre esnek çözümler sunan Angelic, estetik ve fonksiyonel özellikleriyle öne çıkıyor.

Zarif ve modern tasarımıyla genç odalarının vazgeçilmez bir parçası haline gelen Angelic Başlıklı Karyola, Kelebek Mobilya'nın yüksek kalite standartlarına uygun üretiliyor. Sağlam yapısı ve uzun ömürlü kullanımıyla dikkat çeken ürün, başlığındaki şık detayları ve yumuşak dokusuyla estetik bir görünüm sunuyor.

Modern çizgileri ve işlevselliğiyle gençlerin zevkine hitap eden Angelic Dolap, ferah ve düzenli bir atmosfer yaratma fırsatı veriyor.

Pratikliğiyle ön plana çıkan Angelic Çalışma Masası ise, alt ve üst modül olmak üzere 2 farklı parça şeklinde kombinlenebilme olanağına sahip.

Yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken Angelic Toddler Karyola, bebek odalarının atmosferini değiştiriyor.

Muhabir: Ayşe Ay