Ankara’da şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ın devre arkadaşları lokma dağıttı Ankara’da şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ın devre arkadaşları lokma dağıttı

Keçiören Belediyesi, sonbaharda kuruyan bitkilerin budama işlemlerini gerçekleştiriyor.

Keçiören Belediyesi ilçedeki cadde, sokak ve parklarda mevsimlik budama çalışması başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sararan ve mevsim dolayısıyla kuruyan bitkilerin budanması için yoğun mesai yapıyor. Ağaç ve diğer canlılara zarar vermeden sürdürülen çalışmayla cadde, sokak ve parklar hem estetik bir görünüme kavuşuyor hem de yaya ve araç geçişi güvenli hale getiriliyor. Budama yapılan noktalarda aynı zamanda temizlik çalışması da yürütülüyor.

İlçenin çeşitli semtlerinde sürdürülen çalışmayla hem estetik bir görüntünün oluşmasını hem de bitki sağlığını korumayı hedeflediklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, “İlçemizdeki bitkileri ziraat mühendislerimizin gözetiminde kontrollü bir şekilde buduyoruz. Kentimizdeki yeşil alanlarımızı muhafaza etmek ve kent estetiğini sağlamak için mevsimsel çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” ifadesini kullandı.

Kaynak: iha