Aydın

Kaymakam Gülenç, yeni sağlık tesislerinde incelemelerde bulundu

GERMENCİK KAYMAKAMI TURGAY GÜLENÇ, YAPIMI TAMAMLANAN İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI VE TEMELİ ATILAN DEVLET HASTANESİ EK BİNASI İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

Abone Ol

Germencik Kaymakamı Turgay Gülenç, yapımı tamamlanan ilçe sağlık müdürlüğü hizmet binası ve temeli atılan devlet hastanesi ek binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Aydın’ın Germencik ilçesinde sağlık alanındaki yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Germencik Kaymakamı Turgay Gülenç, ilçede yapımı tamamlanan İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binası ve temeli atılan Devlet Hastanesi ek binası inşaatında incelemelerde bulundu. Kaymakam Gülenç, yeni sağlık müdürlüğünün ilçe halkına daha modern ve kapsamlı sağlık hizmetlerinin sunacağını belirtti. Devlet Hastanesi’ne yapılacak ek bina ise kapasiteyi artırarak bölgede sağlık bölgesinde yükseltileceğini vurgulayan Gülenç, Germencik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ferdi Güneş’ten inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kaymakam Gülenç, projelerin en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.