Özel Haber

Karikatür Sergisi 10 Ekim’e kadar İçel Sanat Kulübü’nde

İçel Sanat Kulübü’nün düzenlediği mizah günleri kapsamında oluşturulan Karikatür Sergisi 10 Ekim’e kadar ziyaretçilerle buluşmaya devam ediyor.

Abone Ol

Haber / Ceren Seyran İnan

Kültür sanat faaliyetlerine hız kesmeden devam eden İçel Sanat Kulübü, Karikatür Sergisi’ni ziyaretçilerle buluşturmaya devam ediyor. Her sene belli bir tema ile katılımcıların eserlerini sunduğu mizah günlerinde Karikatür Sergisi’nin bu senenin teması çevre oldu. Her sene mizah günlerinde sanatçıları ortak bir tema etrafına buluşturmayı gelenek haline getirdiklerini söyleyen İçel Sanat Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Alkar, “Sanatçılarımız her yıl bir tema ile Mersin’e geliyorlar. Burada temanın üzerine çizilen karikatürleri kulüp üyelerimizle, sanatseverlerle buluşturuyoruz. En son temamız çevre oldu. Pek çok sunum da gerçekleştirdik. Biz sergilenen karikatürleri seçki haline getirdik. İçel Sanat Kulübü’nün galerisinde ziyaretçilerimizi 10 Ekim’e kadar bekliyoruz” dedi.

Gelecek sene de dördüncü kez düzenleyecekleri mizah günleri içi çalışmaya başladıklarını ileten Alkar, katılımcıları beklediklerini ifade etti.