Özel Haber

Kamu Spor Oyunları başladı

Mersin’de kamu kurum ve kuruluşları arasında bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Kamu Spor Oyunları’nda masa tenisi, basketbol ve voleybol branşlarında müsabakalar başladı.

Abone Ol

Haber / Barış Çoban

Mersin’de, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Basketbol, Voleybol ve Masa Tenisi Federasyonları Mersin İl Temsilcilikleri işbirliği ile organize edilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Kamu Spor Oyunları başladı.

Mersin’de, kamu kurumlarında görev yapan personele yönelik bu yıl ikincisi düzenlenen "Kamu Spor Oyunları" Mersin İl seçmeleri Servet Tazegül Spor Salonu ve Mersinli Ahmet Spor Salonunda yapılan Masa Tenisi, Basketbol ve Voleybol müsabakaları başladı.

“Gel Sporla Buluşalım” mottosuyla voleybol, basketbol ve masa tenisi, spor dallarında kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası, iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla 3-20 Eylül tarihlerinde Mersin İl Seçmeleri yapılacak Kamu Spor Oyunları İl seçmeleri sonucunda kadın ve erkek kategorilerinde birinci olan basketbol, voleybol ve masa tenisi takımları 2-6 Ekim tarihlerinde Isparta’da yapılacak olan Bölge müsabakalarına gitmeye hak kazanacak.