Özel Haber

İzlemeye doyamadığımız BKM yapımları yeniden ekranlarda

Abone Ol

Haber / Aysun Koç Aydoğan

İzleyiciyle buluştuğu ilk andan itibaren izlenme rekorları kıran müzikalden komediye, dramdan aşk hikayesine kadar birbirinden özel BKM yapımları GAİN’de yeniden ekranlara geliyor.

“Münaşaka”

Yılmaz Erdoğan, güçlü kalemi ve usta mizahı ile sahneye taşıyarak, mizah ile hicvi harmanlıyor.

“Alice Müzikali”

2019 yılında izleyicilere büyüleyici bir tiyatro deneyimi yaşattı. 23. Afife Tiyatro Ödülleri’nde ‘Haldun Dormen Özel Ödülü’ ve ‘En İyi Koreografi Ödülü’nü kazandı.

“Tatlım Tatlım”

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve Demet Akbağ ile senelerce kapalı gişe oynadıkları “Haybeden Gerçeküstü Aşk”ın uyarlaması Tatlım Tatlım’da; Gupse Özay, Büşra Pekin, Aylin Kontente, Şebnem Bozoklu, Bülent Emrah Parlak, Çağlar Çorumlu, Serkan Keskin ve Fatih Artman başrolde.

“Hedefim Sensin”

Ata Demirer’in kaleminden çıkan başrollerini Ata Demirer, Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Erkan Can film, hayatın neşeli yönlerini hatırlatan bir komedi olarak karşımıza çıkıyor.

“Yol Arkadaşım”

Hayatın beklenmedik anlarını mizahın sıcaklığıyla birleştirerek, izleyiciye dostluk, macera ve aşk dolu bir hikaye sunuyor.

“Kelebeğin Rüyası”

Müthiş oyunculukları ve şiir tadında diyaloglarıyla Türk sinemasının en özel yapıtlarından biri olan “Kelebeğin Rüyası”nda Mert Fırat, Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Bilgin, Taner Birsel, Ahmet Mümtaz Taylan rol alıyor.

“Ekşi Elmalar”

Türkiye’nin yakın tarihine duygusal ve nostaljik bir yolculuk yapmak isteyenler için… Komedi ile dramı harmanlayan film, doğanın ve insan ilişkilerinin değişkenliğini odağına alıyor.

“Berlin Kaplanı”

Almanya-Türkiye ekseninde kültür farklarını komediyle harmanlayan, kahkaha dolu bir hikaye.

“Vizontele”

Türk sinema tarihinde bir dönüm noktası olan “Vizontele”, yerel yaşamı mizahi ve dokunaklı bir dille anlatan, en etkileyici filmlerden

“Kocan Kadar Konuş”

Kadınların aşk, evlilik ve toplum baskısı arasında verdiği mücadeleyi eğlenceli ve samimi bir şekilde anlatan “Kocan Kadar Konuş” modern Türk sinemasının en sevilen örneklerinden biri.

“Deli Dumrul”

Deli Dumrul’un hikayesini anlatan filmde Dumrul, kalbi aşkın ateşiyle yanmakta olan bir adamdır. Aşkı uğruna Azrail’e ve deniz korsanlarına kafa tutar. Sevdiği kıza kavuşabilecek midir yoksa deniz korsanlarına yenilecek midir?

Destanların modern bir yorumla beyaz perdeye taşındığı filmin senaryosu, yönetmenliğini de üstlenen Burak Aksak’a ait. Filmin kadrosunda Şahin Irmak, Cengiz Bozkurt ve Eda Ece var.

“Tek Kişilik Dev Kadro”

Ata Demirer’in sahnedeki ustalığını gözler önüne serdiği; tiplemeleri, ince esprileri ve sahne enerjisiyle eşsiz bir performans.

“Eyvah Eyvah” serisi

BKM’nin bu çok sevilen serisi iyi, ince düşünülmüş esprilerle dolu. Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın başrolü paylaştığı filmin senaryosu Demirer imzalı.

“Niyazi Gül Dörtnala”

Ata Demirer’in yaratıcılığı ve mizah anlayışını bir kez daha gözler önüne seriyor.

“Olanlar Oldu”
“Olanlar Oldu”, bir Ege kasabasında geçen komik bir aşk hikayesini anlatırken, Ata Demirer’in oyunculuğu izleyiciyi ekranlara bağlıyor.

“Ata Demirer Gazinosu”

Hem nostaljik bir gazino atmosferi sunan hem de Demirer’in mizah anlayışıyla bezenmiş gösteride izleyiciler aynı zamanda kahkaha dolu anlar yaşıyor.