Trabzon’da 4 ilçede etkili olan selin izleri siliniyor Trabzon’da 4 ilçede etkili olan selin izleri siliniyor

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda ara ara yağmur yağışı etkisini gösteriyor. Etkili olan yağmur nedeniyle kimi vatandaşlar otobüs duraklarının altında bekleyerek ıslanmaktan kaçındı. Yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle araç sürücüleri kontrollü şekilde ilerledi.

İstanbul’da Anadolu Yakası’nda çeşitli ilçelerde aralıklarla yağmur yağışı etkili oluyor. Anadolu Yakası’nın Ataşehir, Üsküdar, Beykoz, Ümraniye ve çevre ilçelerinde de zaman zaman yağmur etkisini gösteriyor. Etkili olan yağmura hazırlıksız yakalanan kimi vatandaşlar, otobüs duraklarına sığınarak yağmurun dinmesini bekledi. Bir anda yağan yağmur nedeniyle bazı yollarda su birikintileri oluştu. Sürücüler ana arterlerde kontrollü şekilde ilerledi. İBB verilerine göre Anadolu Yakası’nda araç trafiği yüzde 51 olarak ölçüldü.

Yağmuru aldırış etmeden balık tutmaya devam ettiler

İstanbul Anadolu Yakası’nda yağmurun aniden bastırmasıyla birlikte hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar zorluk çekerken bazı vatandaşlar ise yağmura aldırış etmeden yağmurun altında yürümeye devam etti. Sahil kenarında balık tutmak için gelen vatandaşlar ise yağışa aldırış etmeden balık tutmaya devam etti.

Kaynak: iha