Özel Haber

Interstellar hayranlarına müjde! Yeniden geliyor

Abone Ol

Haber / Begüm Acımış

Tarihin gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu filmi dünyaca ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Interstellar yeniden vizyona girecek. Vizyona girdiği ilk günden bu yana etkisini hiç kaybetmeyen ve defalarca izlenen film, 10. yıldönümüne özel 6 Aralık’ta yeniden sinemalarda gösterime girecek.  

Senaryosunun Fizikçi Kip S. Thorne'nun evrendeki 'Solucan Delikleri' teorisinden ilham aldığı, Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine’in başrollerini paylaştığı ve müziklerinin dahi efsane olduğu filmin yeniden beyaz perdede gösterilecek olması daha şimdiden hayranlarını heyecanlandırdı.

Interstellar Konusu

Yıldızlararası'nda, teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kulak olurken, henüz 10 yaşındaki kızı Murph şaşırtıcı bir zekaya sahiptir. Geçmişte bıraktığı biliminsanı kariyerini özleyen Cooper'un karşısına bir gün beklenmedik bir teklif çıkar ve ailesinin, dahası insanlığın güvenliği için zorlu bir karar alması gerekir...