Özel Haber

Hatayspor: Güzel günler için kenetlenme vakti!

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle zor durumda olan Atakaş Hatayspor, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda desteğe ihtiyaçları olduklarını açıkladı.

Abone Ol

Haber / Barış Çoban

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle büyük yıkımın yaşandığı Hatay’da maçlarını oynayamayan Atakaş Hatayspor, Mersin’de sahaya çıkmaya devam ediyor. Yaşanan depremler nedeniyle hem maddi hem de manevi olarak zor bir süreçten geçen Hatayspor, sosyal medya hesaplarından yaptığı bir paylaşımda desteğe ihtiyaçları olduklarını açıkladı. Sponsorluk arayışında olan Hatayspor’un yaptığı paylaşımda, “Her şey eskisi kadar güzel olsaydı, Hatayspor’un sponsoru sizce kim olurdu?” diye soruldu.

Hatayspor’un yalnızca sahada mücadele etmediğinin belirtildiği paylaşımın tamamı şöyle:

“Şimdi zor günleri geride bırakıp güzel günler için kenetlenme vakti! Atakaş Hatayspor yalnızca sahada mücadele eden bir futbol kulübü değil, şehrinin yaralarını sarmaya çalışan, bu sorumluluğunu yerine getirmek için her türlü çabayı gösteren bir kulüp artık. Yaşanan deprem felaketi sonrası kendi imkanlarıyla Süper Lig’de tutunmaya çalışmış, ama artık çokça desteğe ihtiyacı olan bir kulüp Atakaş Hatayspor.

Şimdi yine soruyoruz! Her şey eskisi kadar güzel olsaydı, Hatayspor’un sponsoru sizce kim olurdu?”