Barış Çoban

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Trendyol Süper Lig 9-12 Ağustos 2024 tarihlerinde başlayacak ve ligin ilk yarısı 20-23 Aralık 2024'te oynanacak olan 17. hafta müsabakaları ile tamamlanacak.

İkinci yarı ise 3-6 Ocak 2025 tarihlerinde oynanacak olan 18. hafta müsabakalarıyla başlayacak ve sezon 1 Haziran 2025'te sona erecek.

Hatayspor bu yılda Mersin’de oynayacak

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle büyük yıkımın yaşandığı Hatay’da maçlarını oynayamayan Atakaş Hatayspor, geçtiğimiz sezon Mersin’de oynamıştı. Hatayspor, aynı sebepten dolayı bu sezonda maçlarını Mersin’de, Mersin Stadyumu’nda oynayacak.

Geçtiğimiz yıl kötü bir sezon geçiren ve küme düşmekten son anda kurtulan Hatayspor’un, bu sezon neler yapacağı merak konusu. Ekonomik sorunlar yaşayan, oyuncularının maaşlarını dahi ödemekte zorlanan, hatta hacizlik olan Hatayspor’un işi hiç kolay değil.

Altın Portakal’ın Ulusal Yarışma filmleri açıklandı Altın Portakal’ın Ulusal Yarışma filmleri açıklandı

Hatay’a ilk maçında zorlu rakip

Ligdeki ilk maçını deplasmanda oynayacak olan Hatayspor, son şampiyon Galatasaray’ın konuğu olacak. Karşılaşma 11 Ağustos 2024’te, Rams Park’ta oynanacak.

Muhabir: Barış Çoban