Hatayspor, zorlu karşılaşmayı kazanmak istiyor Hatayspor, zorlu karşılaşmayı kazanmak istiyor

Haber / Begüm Acımış

Paribu Cineverse, bu hafta sonu için de birbirinden iddialı yapımları sinema severlerle buluşturuyor.
Joker: İkili Delilik, Yaren Leylek, Pırıl: Sayıların Gizemi, Leydi Di ve Tezgah filmleri bu haftanın öne çıkan filmleri oldu.

Aksiyondan komediye, gerilimden animasyona kadar önemli yapımlarla bu haftanın öne çıkanları sizlerle…

“Joker” karakterinin yeni filmi Joker: İkili Delilik, izleyicilere hem psikolojik hem de görsel anlamda sarsıcı bir deneyim sunuyor. Joaquin Phoenix'in Oscar ödüllü performansını bir adım ileri taşıdığı filmde ona Harley Quinn rolüyle Lady Gaga eşlik ediyor.

Senaryosunu Arzu Yurtseven’in yazdığı, yönetmenliğini Onur Uzun’un üstlendiği Yaren Leylek, her sene ülkemize gelen Yaren Leylek’in Adem Amca ile kurduğu dostluktan ilham alarak hikayesini beyaz perdeye taşınıyor. Başrollerini Buğra Gülsoy, Seçkin Özdemir ve Hande Doğandemir’in üstlendiği film, Adem’in ailesiyle babaannesinin evine gitmesi ve burada dedesinin leyleği Yaren ile tanışmasıyla başından geçenleri konu ediniyor.

Pırıl: Sayıların Gizemi, sayıların yok olmasını engellemek için zorlu bir maceraya atılan Pırıl ve arkadaşlarının hikayesini konu ediniyor. Gökyüzünde eşi benzeri görülmeyen bir bulutun ortaya çıkmasından sonra sayılar sırasıyla yok olur. Çocukluk zamanlarında yaşadığı travmaların intikamını almak isteyen İlhan, Biliş ile birlikte sayıları yok etmektedir. Sayıların silinmesi hayatı etkiler ve gündelik yaşam durma noktasına gelir.

Leydi Di, kendisini bir anda dolandırıcılık planının içerisinde bulan dürüst bir adamın hikayesini konu ediniyor. Nevzat Kesik, dürüst ve sadık bir yeminli mali müşavirdir. Nevzat’ın hayatı, manevi oğlu olan muhasebeci Güven tarafından bir dolandırıcılık planının içine düşmesiyle bambaşka bir hal alır. Büyük aşkı Maya ile birlikte Nevzat’ın müşterisini Aziz’i dolandıran Güven, kaçmak için vakit kaybetmeden harekete geçer.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Erkan Kolçak Köstendil’in üstlendiği Tezgah, eşini mutfak tezgahında kendisini en yakın arkadaşıyla aldatırken yakalayan ülkenin ünlü isimlerinden birinin hikayesini konu ediyor. Bir yazar, bir aktrist, bir müzisyen ve bir mutfak tezgahı...

Editör: Begüm Acımış