• 08-09-2024
  • USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Yaralı Haberleri

yaralı haberleri ve güncel yaralı gelişmeleri, yaralı ile ilgili tüm video, yaralı fotoğrafları ve yaralı haberleri Mersinhabermerkezi.com: Mersin Haber, Son Dakika Mersin Haberleri sitemizde


Asayiş

Manavgat'ta meydana gelen trafik kazasında taraflar önce yaralı olmadığını kendi aralarında anlaşacaklarını belirtti. Kazada küçük bir çocuğun hastaneye kaldırıldığı öğrenilince...

Asayiş

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı verilerine göre Düzce'de Temmuz ayında 251 trafik kazası meydana geldi.

Asayiş

Mersin'in Tarsus ilçesinde trafik kazasında sürücü yaralandı.

Asayiş

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde yolcu minibüsü ile pikabın çarpıştığı kazada 1’i çocuk, 3’ü ağır, 14 kişi yaralandı.

Özel Haber

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.

Asayiş

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde seyir halindeki otomobilin tarlaya uçarak ters dönmesiyle meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Güncel

Kahramanmaraş’ta meydana gelen trafik kazasında otomobil ile kamyon çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Yaşam

Düzce'de özel halk otobüsü ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Asayiş

Mudanya'dan Bursa istikametine giden otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere sonra alt geçidin çatısına çarparak takla attı. Kazada...

Güncel

Mardin'in Midyat ilçesinde 2 hafif ticari aracın çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Güncel

Karaman'da panelvan araca çarptıktan sonra park halindeki kargo aracının altına giren motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Güncel

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde kaygan yolda kontrolden çıkan otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.