• 08-09-2024
  • USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri Mersinhabermerkezi.com: Mersin Haber, Son Dakika Mersin Haberleri sitemizde


Özel Haber

Toyota Boshoku Corporation’ın Türkiye iştiraki yenilenebilir enerji konusunda önemli bir adım atarak güneş enerjisi tesisini Mersin’de faaliyete geçiriyor.

Ağrı

Türkiye'nin en yüksek zirvesi Ağrı Dağı, yılın her mevsimi kar ve buzullarıyla dağcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Ankara

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Afrika kıtasında etkili olan Maymun Çiçeği virüsüne ilişkin henüz bir ek tedbir ihtiyacının bulunmadığı belirtildi.

Haberde insan

PKK'nın 40 yıl önce şehit ettiği Türkiye’nin ilk terör şehidi Süleyman Aydın’ın ailesi şehadet yıl dönümünde yalnız bırakılmadı.

Ekonomi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alpraslan Bayraktar, “Türkiye, artık kendi doğal gazını üreten, tedarik kaynaklarını çeşitlendirmiş ve güçlü altyapısı sayesinde...

Özel Haber

Türkiye, Paris 2024 Olimpiyatlarını altın madalya kazanamayarak bitirdi. Olimpiyatlara 18 spor dalından 102 sporcu ile katılan Türkiye, 8 madalya kazanarak...

Özel Haber

Türkiye'de durdurulamayan kira fiyatları 1 yılda yüzde 125'lik artışa uğradı. Mersin’in kira artışlarının en yüksek olduğu 10’uncu il olduğu açıklandı.

Özel Haber

Dünyaca ünlü spor giyim markası Nike, gümrük vergilerinin artması ve alışveriş limiti düşmesi nedeniyle Türkiye’deki internet alışverişlerini durdurduğunu açıkladı.

Özel Haber
Güncel

Mersin Haber Merkezi olarak gündemin sıcak gelişmeleri ile karşınızdayız. Mersin, Türkiye ve Dünya gündeminde öne çıkan sıcak başlıkları sizlerle….

Özel Haber

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda Filenin Sultanları Hollanda müsabakasında ilk seti tamamladı. İlk set, 25-19 Hollanda’nın galibiyetiyle sonuçlandı.

Özel Haber