• 19-09-2024
  • USD 34,06
  • EUR 37,86
  • ALTIN 2.793,80
  • BİST100 9.774
  • BTC 61.542

Transfer Haberleri

transfer haberleri ve güncel transfer gelişmeleri, transfer ile ilgili tüm video, transfer fotoğrafları ve transfer haberleri Mersinhabermerkezi.com: Mersin Haber, Son Dakika Mersin Haberleri sitemizde


Spor

Konyaspor, yaz transfer döneminde 17 futbolcu ile yollarını ayırırken 18 futbolcuyu kadrosuna dahil etti.

Özel Haber

Geçtiğimiz günlerde 11 oyuncuyu kadrosuna katan Turkish Oil Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş., 2 oyuncuyu daha transfer etti.

Özel Haber

Geçtiğimiz günlerde 9 oyuncuyu kadrosuna katan Turkish Oil Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş., 2 oyuncuyu daha transfer etti.

Özel Haber

Temsilcimiz Turkish Oil Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş. 6 oyuncuyu transfer etti, bir oyuncuyla da yeni sözleşme imzaladı.

Spor

Kayseri Şekerspor; dış transferde 3 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Spor

Kayseri Birinci Amatör Küme ekiplerinden Güneşspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son iki sezondur şampiyonluğu kıl payı kaçıran Güneşspor,...

Spor

Trabzonspor, Fransa'nın Ligue 1'de mücadele eden takımlarından Clermont forması giyen Muhammed Cham'ı Trabzon'a getirdi.

Özel Haber

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Silifke Belediyespor, 9 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Spor

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, Nijeryalı futbolcu Fisayo Dele-Bashiru’nun İtalya Serie A takımlarından Lazio’ya kiralandığını açıkladı.

Spor

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Muğlaspor 2024-2025 sezonu için dış transfer çalışmalarında ilk hamlesini yaptı. Geçtiğimiz sezon...

Spor

Beşiktaş’ın yeni transferi Rafa Silva, siyah-beyazlılara şampiyonluklar kazanmak için geldiğini ve takımın hak ettiği değere ulaşmasına yardımcı olmak istediğini söyledi.

Spor

Türkiye’de 2024-2025 futbol sezonuna ilişkin birinci transfer ve tescil dönemi başladı.