• 08-09-2024
  • USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Sivas Haberleri

sivas haberleri ve güncel sivas gelişmeleri, sivas ile ilgili tüm video, sivas fotoğrafları ve sivas haberleri Mersinhabermerkezi.com: Mersin Haber, Son Dakika Mersin Haberleri sitemizde


Haberde insan

Sivas'ta bir vatandaş yeni yaptığı evinin çatı katını adeta müzeye dönüştürdü. Görenleri geçmişte yolculuğa çıkartan odayı çocukluktan bu yana hayal...

Çevre

Zenginler ada satın alıp üzerinde tatil köyü kurarken, Bozkırda ada satın alan Şanlıurfalı genç üretici adaya 10 bin kayısı ağacı...

Kültür - Sanat

Sivas’ta bağlama ve mobilya ustaları tarafından yapılan ahşap arabanın ikincisi üretilmedi. Dünyada tek olan bu araba satılabilirse geliriyle okul yaptırılacak.

Güncel

Sivas’ın Altınyayla ilçesinde arpa ekili 20 dekarlık arazi çıkan yangında kül oldu, yangın evlere sıçramadan söndürüldü.

Asayiş

Sivas’ın Gürün ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesi sonrası kontrol altına alındı. Yangında 2 kamyon 3 konteyner zarar gördü.

Güncel

Sivas’ın Gürün ilçesinden geçen Tohma Çayı’nda yaşanan toplu balık ölümleri sonrası akarsu boyunca 15 gün süreyle balık tutmak yasaklandı.

Ekonomi

Sivas’ın Zara ilçesinde ‘istiridye mantarı’ üretimi yapan iki kardeş bölge ekonomisine katkı sağlıyor.

Güncel

Sivas’ta bir ambulans yaya geçidinde karşıya geçmek isteyen kadına çarptı. Ambulansın kadına çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Güncel

Sivas'ın Gölova ilçesinde meydana gelen heyelanda 2 ev zarar gördü. Risk altında bulunan evler AFAD ekiplerince tahliye edildi.

Asayiş