• 19-09-2024
  • USD 34,06
  • EUR 37,86
  • ALTIN 2.793,80
  • BİST100 9.774
  • BTC 61.542

Silah Haberleri

silah haberleri ve güncel silah gelişmeleri, silah ile ilgili tüm video, silah fotoğrafları ve silah haberleri Mersinhabermerkezi.com: Mersin Haber, Son Dakika Mersin Haberleri sitemizde


Özel Haber

81 ilde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik “Mercek-25” operasyonları düzenlendi.

Asayiş

Pendik'te iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle meydana gelen silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Asayiş

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde sevgilisi tarafından başından vurularak ağır yaralanan 35 yaşındaki Sehle Gündüz üç gündür hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Özel Haber

Sarsılmaz, Uzaktan Komutalı Silah Kuleleri (UKSK) ile Polonya’da yapılacak olan 32. Uluslararası Savunma Fuarı’nda (MSPO) büyük bir ‘çıkarma’ yapmaya hazırlanıyor.

Özel Haber

Son beş günde silah kaçaklarına ve ruhsatsız silah taşıyanlara yönelik 78 ilde düzenlenen “Mercek-22” operasyonlarında bin 790 silah ele geçirildi.

Asayiş

Adana'da Seyhan polisinin bir mobilya atölyesine yaptığı baskında 26 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Güncel

Adıyaman’da, bir şahıs sosyal medya üzerinden paylaştığı silahla ateş etme videosu sonrası yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş

Balıkesir’in Edremit ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavdaga 2 kişi hayatını kaybetti. Kavga anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Asayiş
Asayiş

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, ’silahlı yağma’ suçundan 25 yıl 2 ay hapis cezasıyla aranan...

Asayiş

Mersin'de, silah kaçakçılığı yapan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 7 kişi gözaltına aldı.

Politika

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Uluslararası Ekonomi Forumu'nda (SPIEF) yaptığı basın toplantısında, “Eğer birileri bizim topraklarımızı vurmak için silahları çatışma...