• 19-09-2024
  • USD 34,06
  • EUR 37,86
  • ALTIN 2.793,80
  • BİST100 9.774
  • BTC 61.542

Ölü Haberleri

ölü haberleri ve güncel ölü gelişmeleri, ölü ile ilgili tüm video, ölü fotoğrafları ve ölü haberleri Mersinhabermerkezi.com: Mersin Haber, Son Dakika Mersin Haberleri sitemizde


Asayiş

Kahramanmaraş'ta minibüs ve kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, iki kişi de yaralandı.

Asayiş

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı verilerine göre Düzce'de Temmuz ayında 251 trafik kazası meydana geldi.

Asayiş

Eskişehir'de kızını ve torununu, boşanma aşamasındaki eşini evlerine aldıkları gerekçesiyle sokak ortasında tabancayla öldüren şahsın, gizlilik kararına rağmen evin adresini...

Asayiş

Berkay Hasan Karayakas ANKARA (İHA) - Ankara'nın Sincan ilçesinde 30 yaşındaki bir kadın, evinde sırtından bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Güncel

Kahramanmaraş’ta meydana gelen trafik kazasında otomobil ile kamyon çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Asayiş

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde meydana gelen kazada hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş

Hindistan’nın Uttar Pradesh ve Odisha eyaletlerinde aşırı sıcaklıklar nedeniyle son 3 günde hayatını kaybedenlerin sayısı 53’e yükseldi.

Güncel

Kastamonu’da hafif ticari araç ile çarpışan Tofaş marka otomobilde hayatını kaybeden genç, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazında ölen yeğeninin fotoğrafını...