• 08-09-2024
  • USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri Mersinhabermerkezi.com: Mersin Haber, Son Dakika Mersin Haberleri sitemizde


Asayiş

Hakkari kırsalında tespit edilen mağara ve sığınağa gizlenmiş şekilde mühimmat ele geçirildi.

Asayiş

Mersin'de 12 yıl hapis cezası bulunan 7 aydır aranan şahıs jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda dolap görünümlü gizli bölmede silahlarla yakaladı.

Asayiş

Aydın'ın Nazili ilçesinde jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında 1 şüpheli gözaltına alındı.

Genel

Hakkari'de yaralı olarak bulunan yavru dağ keçisi jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Asayiş

Mersin’de jandarma ekipleri, farkındalık oluşturmak amacıyla trafikten sosyal medya dolandırıcılığına kadar bir çok alan da bilgilendirmede bulundu.

Asayiş

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 400 bin yıllık olduğu tespit edilen salyangoz ve deniz kabuğu fosillerini satmaya çalışan şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.

Asayiş

Mersin'de, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), uzun zamandır aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsı düzenlediği operasyonla yakaladı.

Güncel

Jandarma Teşkilatı'nın 185'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bozyazı İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yunus Güven ve beraberindekiler, Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu’nu ziyaret...

Asayiş

Aydın’ın Nazilli ilçesinde şüpheyle durdurulan araçta bulunan 2 şüpheli, uyuşturucu ile birlikte yakalandı.

Asayiş
Asayiş

Antalya'nın Serik ilçesinde bulunan babasının yanına giden ve gece saatlerinde evden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan doktor Deniz...