Bakan Yardımcısı İnan: "Yeşil doğan TUİOSB, Çukurova bölgesini gelecek yüzyıla taşıyacak bir projedir" Bakan Yardımcısı İnan: "Yeşil doğan TUİOSB, Çukurova bölgesini gelecek yüzyıla taşıyacak bir projedir"

Haber Merkezi

RotaBusiness Dergisi tarafından Rota Medya ve TNC Medya iş birliğiyle bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan RotaBusiness İş ve Ekonomi Ödülleri’nin seçici kurulunda Mersin’in önde gelen iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile akademisyenleri yer aldı.

SEÇİCİ KURUL, İLK TOPLANTIYI GERÇEKLEŞTİRDİ
Çeşitli kategorilerde verilecek ödülleri özenle, titizlikle ve ortak akılla seçerek sahiplerine ulaştırmayı amaçlayan seçici kurul, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen ilk toplantıda bir araya geldi. Toplantıya seçici kurul üyelerinden Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı,  Mersin Kent Konseyi Önceki Dönem Başkanı Ayferi Tuğcu, Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı, Türkiye-Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TISİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çelik, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şube Başkanı Mehmet Sait Kayan katılım sağladı. Öte yandan RotaBusinness İş ve Ekonomi Ödülleri’ni organize eden ve geceye ev sahipliği yapacak olan Serkan Kılınç, Murat Tunçer ve Esat Durak da toplantıda yer aldı.

ÖDÜL SAHİPLERİ TİTİZLİKLE BELİRLENİYOR
Toplantıda ödül kategorileri, başvuru koşulları, adaylarda aranacak şartlar ve ödül gecesine ilişkin istişarelerde bulunan seçici kurul; titiz bir çalışma neticesinde Mersin’in en prestijli gecesine damga vuracak ödül sahiplerini belirleyeceklerini vurgularken; gelecek hafta içerisinde ikinci toplantıyı gerçekleştirme kararı aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ