Haber / Barış Çoban

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Lille’yi konuk edecek olan Fenerbahçe, 2024-2025 sezonunun en kritik maçlarından birisine çıkıyor. Play-off’a kalarak Şampiyonlar Ligi’ne bir adım daha yaklaşmak isteyen sarı-lacivertliler, Lille’yi en az iki farkla yenmek zorunda. Fransa’da oynanan ilk mücadelede sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılan Sarı Kanaryalar, berabere kalır veya mağlup olursa yoluna Avrupa Ligi’nden devam etmek zorunda kalacak. Fenerbahçe’nin tek farklı galip gelmesi durumunda ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Uzatmalardan da sonuç alınamazsa, turu geçecek takım penaltılar sonrasında belli olacak.

The Guardian’dan ‘Türkiye Hakkında En İyi 5 Kitap’ seçkisi The Guardian’dan ‘Türkiye Hakkında En İyi 5 Kitap’ seçkisi

İyi transferler yaparak gücüne güç katan Fenerbahçe, Lille’yi farklı mağlup ederek play-off’a kalmayı hedefliyor. Fenerbahçe turu geçmesi durumunda Slavia Prag-Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Sarı-lacivertliler, Lille ile bugün saat 20:00’da Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda karşılaşacak. Karşılaşma Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Muhabir: Barış Çoban